Prima pagină  »  Despre Noi  »  Prezentare generală  »  Angajaţii despre SANFARM-PRIM
Angajaţii despre “SANFARM-PRIM”S.A

Veronica Bogatu,

şef  Dep. Juridic şi Resurse umane

“Cînd am plecat pentru prima dată de acasă, aveam 15 ani şi pentru că era un început de independenţă deplină, tatăl meu mi-a zis doar o singură frază “unde va călca picior de-al tău, să laşi în urmă ordine, bunăvoinţă şi loc de respect, aşa cum am făcut eu cu mama ta”.  Tot de la părinţi am învăţat că tot ceea ce facem trebuie să fie făcut cu dăruire de sine, cu pasiune. Cred că s-a citit pe chipul meu cine sînt, şi cum sînt, atunci cînd am fost acceptată de către SANFARM-PRIM. Şi acum îmi aduc aminte ziua de 18 decembrie 2002, moment în care am păşit pentru prima dată pragul SANFARM-PRIM, ca angajat, în funcţie de jurist. Nu aveam experienţă nici în domeniul farmaceutic, dar nici ca jurist. Eram la început de drum, şi nu reuşisem încă să mă manifest. Dar am înţeles foarte repede că în mare măsură, multe lucruri depind de mine. Am descoperit că echipa în care am intrat este mai mult decît o familie.  OAMENI BUNI, INTELIGENŢI, FRUMOŞI m-au ajutat să aplic în practică cele învăţate la facultate, m-au sustinut în toate, m-au laudat, dar m-au şi criticat… În 2009 colectivul s-a extins şi fiind creat departamentul Juridic şi Resurse umane, am fost numită şef de departament.  Astfel a început pentru mine o nouă etapă a carierei mele, care durează pînă în prezent. Anii petrecuţi în acest colectiv nu o să-i uit niciodată, pentru că am avut un debut de invidiat, iar amintirile, care îmi aduc o mare satisfacţie, pornesc de la fiecare coleg în parte.”

      

Moşin Cristina,

şef Dep. Marketing şi Relaţii Externe

„Activez în cadrul Sanfarm-Prim S.A. de 5 ani şi pot spune cu mîndrie că este una din puţinele companii farmaceutice care activează în detrimentul populaţiei. Acest fapt a fost demonstrat de ani de zile prin activitatea impecabilă a companiei cît şi prin realizarea politicii statului în domeniul medicamentului, căci toate Programele Naţionale, Programele Speciale în cazuri de epidemii sau situaţii excepţionale,  ajutoarele umanitare parvenite de peste hotare sînt realizate prin intermediul Sanfarm-Prim.

       Pentru mine este o plăcere să lucrez într-o echipă unită de profesionişti, de specialişti calificaţi şi cu experienţă, o echipă de angajaţi activi, responsabili şi cu scopuri bine determinate şi pentru care rezultatul contează.

      Îmi place să fiu alături de un colectiv care are o viaţă culturală aparte,  fiind participant activ la evenimentele cele mai importante din domeniul farmaceutic: conferinţe internaţionale, simpozioane, expoziţii, forumuri, spartachiade sau alte competiţii sportive şi intelectuale. Indiferent de eveniment, SANFARM-PRIM a obţinut în permanenţă rezultate foarte bune deoarece călăuza în activitatea echipei noastre este inspirată de la Juvenal Într-un corp sănătos – o minte sanatoasă”” .

                                   

Ana Berezscaia, jurist  SANFARM-PRIM este o echipă de oameni profesionişti cu idei comune. Noi facem lucrurile bine, deoarece ne iubim profesia. Mereu ne dezvoltăm şi calitatea serviciilor noastre este în creştere, deoarece scopul nostru este unul SĂNĂTATEA OAMENILOR.

 

 

Caşcaval Elena, laborant-farmacist secţia “Forme Medicamentoase”,  am un an şi jumătate de cînd sînt în cadrul “SANFARM-PRIM”S.A. - locul unde ne-am format, încetul cu încetul, ca specialişti în domeniul farmaceutic. Aici activează oameni profsionişti, car se dedică muncii lor. Ca tineri specialişti avem posibilitatea să lucrăm într-un colectiv de oameni comunicabili şi prietnoşi, care ne crează o atmosferă plăcută în fiecare zi.

 

Galina Tovba Şef Dep. RICDM , mi-am început cariera de farmacist în cadrul acestui colectiv. Deşi,  am fost o perioadă implicată într-o altă funcţie, dorul m-a readus  în acest colectiv.  Este un colectiv vechi cu oameni harnici şi modeşti, oameni plini de viaţă şi demni de respect, oameni care se acsează doar pe profesionalism şi activează cu o mare grijă faţă de pacienţi. Muncind într-o astfel de atmosferă ne dă dreptul să spunem că sîntem o echipă excepţională, unde predomină bunăvoinţa, sinceritatea şi modestia.

 

Mihai Oxana, manager-superior Direcţia Achiziţii, «SANFARM-PRIM«, este o companie, care se menţine pe piaţa farmaceutică la un înanlt nivel, indifernet de concurenţa agresivă existentă şi care persistă de la o vreme încoace în domeniul farmaceuitc. Şi aceasta datorită Directorului general Dl Ştefan Harea, care este o persoană cu suflet mare. Datorită înţelepciunii şi corectitudinii sale în deciziile luate, se bucură de respect din partea colectivului. Fiind administratorul întreprinderii peste 20 de ani a ştiut întotdeauna să creeze o atmosferă confortabilă şi de invidiat pentru toţi angajaţii societăţii.  O deosebită plăcere ne face să fim membri ai Sindicatului liber « SANFARM-PRIM«, prin intermediul căruia angajaţii îşi pot manifesta calităţile în afara celor profesionale. Astfel fiecare din noi avem posibilitatea să participăm la concursuri cultural - sportive, să organizăm sărbători, etc.

Prima pagină  »  Despre Noi  »  Prezentare generală  »  Angajaţii despre SANFARM-PRIM


© 2024 Sanfarm-Prim S.A - depozit farmaceutic
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData
PAGINA ÎN SUS
Ultima actualizare a site-ului: 20.05.2012
Total vizitatori unici: 26220   Total ieri: 120   Total azi: 19